Menu

Arrangement 1: Get on Board

Wil je kennis maken met het zeilen of gewoon genieten van de zee zonder zorgen? Kom dan aan boord en zeil mee op één van de georganiseerde zeildagen.

Het arrangement is ideaal voor personen met geen tot matige zeilervaring, die een dagje willen gaan zeilen in groep om zo kennis te maken met de sport of om gewoon te genieten van de rust. Alles vindt plaats in een gemoedelijke sfeer.

Arrangement 2: Your own Yacht for a Day

Wil je samen met je familie of vrienden een dagje exclusief genieten op zee zonder zorgen? Reserveer dan de Aquavit en geniet van een onvergetelijke ervaring.

Het arrangement is ideaal om met je familie of vrienden te komen varen. Geen ervaring vereist. Met schipper, voor maximaal 7 personen.

Mogelijkheid om te overnachten aan boord en er op die manier een echt 24-uurs event van te maken (meerprijs).

Mogelijkheid om uitgebreid te ontbijten, lunchen en/of aperitieven aan boord (meerprijs).

Arrangement 3: Frequent Sailor

Wil je als ervaren schipper regelmatig de horizon tegemoet varen? Boek dan een aantal zeildagen met de Aquavit en plan ze flexibel in, in één periode of verspreid over het seizoen volgens uw agenda en zoals u zelf beslist.

Voor ervaren, regelmatig terugkerende schippers. Minimaal 5 dagen.

Arrangement 4: Sail Away with your Team

Wil je samen met je collega's of het bedrijf een leuke teambuilding op zee beleven? Reserveer dan de Aquavit en ervaar een onvergetelijk event.

Het arrangement is ideaal als teambuilding event; je leert er je collega's op een nieuwe manier kennen. Geen ervaring vereist.

Met schipper en volledig catering arrangement: ontbijt (bij een volledige dag), lunch en aperitief.

Logo AquavitBeleef unieke Momenten op Zee