Menu

Arrangement 1: Get on Board

Wil je graag eens kennis maken met het zeilen of gewoon genieten van de zee zonder zorgen? Kom dan aan boord en zeil mee op één van de georganiseerde zeildagen.

Het arrangement is ideaal voor personen met geen tot matige zeilervaring, die een dagje willen gaan zeilen in groep om zo kennis te maken met de sport of om gewoon te genieten van de rust. Alles vindt plaats in een gemoedelijke sfeer.

- Briefing en inschepen rond 09u30 in de jachthaven
- We varen naar Oostende of Duinkerke en leggen daar aan om te lunchen (op voorwaarde dat het weer en getij het toelaat). Daarna zeilen we terug en komen we rond 17uur aan in de jachthaven.

Arrangement 2: Your own Yacht for (half) a Day

Wil je samen met je familie of vrienden een (half-)dagje exclusief genieten op zee zonder zorgen? Reserveer dan de Aquavit en geniet van een onvergetelijke ervaring.

Het arrangement is ideaal om met je familie of vrienden te komen varen. Geen ervaring vereist. Met schipper, voor maximaal 5 personen (door Corona).

Your own Yacht for a Day
  - Inschepen en briefing om 09u30
  - We varen naar Oostende of Duinkerke en leggen daar aan om te lunchen (op voorwaarde dat het weer en getij het toelaat). Daarna zeilen we terug.
  - Kostprijs €425 (laagseizoen)/ €495 (hoogseizoen)

Your own Yacht for half a Day
  - Vertrek rond 09:30 voor de ochtend of rond 14:00 voor de namiddag
  - We zeilen een paar uur voor Nieuwpoort
  - Kostprijs €275 (laagseizoen)/ €335 (hoogseizoen)

Arrangement 3: Frequent Sailor

Wil je als ervaren schipper regelmatig de horizon tegemoet varen? En geen zorgen hebben aan het onderhouden van een boot? Boek dan een aantal zeildagen met de Aquavit en plan ze flexibel in, in één periode of verspreid over het seizoen volgens uw agenda en zoals u zelf beslist.

We bieden ook extra begeleiding aan waarbij we dieper ingaan op het theoretische en praktische gedeelte van het zeilen. Voorbeelden: kaartlezen, marifoon, getijden, havenmanoeuvres, uittekenen vaarroutes, enz.

Voor ervaren, regelmatig terugkerende schippers. Minimaal 5 dagen.

Arrangement 4: Sail Away with your Team

Corona heeft er de laatste maanden voor gezorgd dat veel van je werknemers waarschijnlijk van thuis uit hebben gewerkt. Hoe wil jij als zaakvoerder het teamgevoel terug versterken?

Een zeiltocht aan boord van de Aquavit kan hierbij helpen.

Voordelen voor jouw bedrijf:

  1. Een informeel moment bevordert de communicatie tussen je teamleden
  2. Het besturen van een boot stimuleert de samenwerking (het hijsen van de zeilen, overstag gaan, het roer in handen nemen, wedstrijd varen)
  3. Het investeren in een teamactiviteit geeft een positief signaal naar je werknemers met als gevolg een grotere betrokkenheid

We bieden verschillende formules aan. Deze zijn mogelijk met of zonder catering. We kunnen alles aanpassen naargelang uw wensen.

Ontdek onze formules hier!

Overtuigd? Dan verwelkomen we jullie graag om UW uniek op zee samen met uw team te beleven.

Prijs op aanvraag (alles hangt af van uw wensen).

Logo AquavitBeleef unieke Momenten op Zee